WereldLichtjesDag in Best

'Geen kind is zo aanwezig, als het kind dat wordt gemist' (Manu Keirse)

Steek een kaars aan voor een kind ... ook in Best. Op de tweede zondag van december worden wereldwijd om 19.00 uur kaarsen aangestoken voor de overleden kinderen die we in ons hart meedragen.
Twee ritueelbegeleiders organiseren - vanuit een humanistische en protestantse invalshoek - op zondag 13 december 2014 samen een Wereldlichtjesdagbijeenkomst in Best.

Voor wie?
Of je papa of mama bent, opa of oma, broer of zus, oom of tante, juf of meester, vriend of vriendin ... wil je een kind gedenken, voel je dan welkom. Welke leeftijd dit kind had of hoe lang geleden het overleed speelt geen rol: jong, volwassen of misschien onvolgroeid; vurig gewenst, maar nooit gekomen ... . Ieder die een kind mist is van harte welkom dit kind te gedenken, een kaars voor hem/haar aan te steken en zo verbonden te zijn met het lint van licht dat op die tijd voor alle overleden kinderen de wereld rond gaat.

Waar en hoe laat?
Voor deze viering mogen wij gebruik maken van de kerkruimte van de 
Protestantse kerk aan de Julianaweg-Zuid in Best. Deze kerk wil zich profileren door haar open, gastvrije karakter en toegankelijk zijn voor alle mensen. De ceremonie begint om 18.30 uur; wij noemen o.a. de namen van de kinderen en branden kaarsen voor hen. Met het oog op de organisatie willen wij u vragen zich van tevoren aan te melden.

Aanmelden & meer informatie 
Voor uw aanmelding, vragen of meer informatie:  
e-mail: wereldlichtjesdagbest@gmail.com
blog: http://wereldlichtjesdagbest.blogspot.nl
telefoon: 06 18 28 26 42 (Willemien Jansen)
U kunt ons ook volgen op Facebook: 
https://www.facebook.com/wereldlichtjesdag.best

Geen opmerkingen:

Een reactie posten