dinsdag 24 november 2015

Zondag 13 december 2015: WereldLichtjesDag

De WereldLichtjesDag viering in Best is bedoeld voor hen die, in de intimiteit van een besloten groep, de kinderen willen gedenken die niet meer onder ons zijn, maar in onze harten voortleven. Of je papa of mama bent, opa of oma, broer of zus, oom of tante, juf of meester, vriend of vriendin …. wil je een kind gedenken: voel je welkom. Welke leeftijd of hoe lang geleden speelt geen rol: jong, volwassen of misschien onvolgroeid; vurig gewenst, maar nooit gekomen. Ieder die een kind mist,  is van harte uitgenodigd.

’Er zijn’ is het thema van de viering. In het noemen van de namen en branden van de kaarsen mogen de kinderen weer even bij ons zijn. Het gemis wordt benoemd en mag er zijn; in troostende woorden en handelingen zijn we er voor elkaar. Het zou fijn zijn, wanneer u van tevoren de naam van het kind dat u gedenken wilt, aan ons doorgeeft (wereldlichtjesdagbest@gmail.com of via tel.nr. 06 18 28 26 42). Toegang is gratis en parkeergelegenheid is volop ter plaatse aanwezig.

Op woensdagavond 9 december is via de Bestse Radio omroep tussen 18.00 en 19.00 uur een interview over Wereldlichtjesdag  te beluisteren, met daarbij de ervaringen van een van onze deelnemers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten